Periyodik Bakım Anlaşmaları

Bir pompa sisteminin ömürboyu maliyeti, belirlenen ortalama ömrü içerisinde 3 temel masraftan oluşmaktadır. Sistemin ortalama ömrünün 1O - 15 yıl olduğunu göz önüne alırsak genelde yapılan hata cihazlar çalıştırıldıktan sonra gerekli önemin verilmemesi ve bakımlarının ihmal edilmesidir. Yalnızca arıza durumlarında çözüm için servislere başvurulması halinde söz konusu pompa tamir edilmekte fakat pompaların ortalama ömürlerinde kayıplar ortaya çıkmakta, muhtemel iş gücü  ve  üretim   azalması  gibi  önemli   kayıplarında   olacağı  göz   önünde  bulundurulmamaktadır.

İşletme kurulurken montajı yapılan yangın pompa sistemlerinin unutularak haftalık bakım testleri yapılmadığı için yangınlarda çok zor durumların yaşanması..

Gerek drenaj ve foseptik pompalarında, gerekse hidroforların seçiminde olması gerekenden daha büyük verilen pompaların işletmeye alınması sırasında  yapılan  hidrolik  ve elektriksel  ayarların  daha sonraları vanalar ve kontaktörlerle oynanması sonucunda bozulması ve sistemin çok verimsiz bir noktada çalışarak fazla elektrik  harcamasına  ve cihazların  kavitasyona  uğrayarak  ömürlerini çok çabuk  tüketmesine  sebep  olması..

Depo içerisindeki seviye şamandıralarının kontrol edilmemesi ve zamanla takılarak pompaların çark difüzör gruplarının dağılmasına, motorlarının yanmasına sebep olması.. Halbuki sistemin en ucuz parçasının bu flatörler  olduğunu biliyor musunuz?

Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz. Günümüzde en düşük maliyetle, en kısa zamanda en profesyonel hizmeti alabilmek önemlidir. Bu noktada Denge Pompa Sistemleri olarak periyodik bakım anlaşmaları ile siz değerli müşterilerimizin yanınızdayız.

Sizler daha önemli ve daha hayati operasyonlarınızla ilgilenirken, bizler bu konuda sizinle işbirliği yapmaya ve en iyi hizmeti sunmaya hazırız.